Home
PENDERS USA CARS
American Luxury Vehicles, Classics and Collectables
Het bedrijf
Penders USA Cars
Penders USA Cars

Penders USA Cars is gespecialiseerd in Amerikaanse personenauto's. Door de jaren zijn tal van mooie en unieke Amerikaanse auto's geleverd, onderhouden en verfraaid. Vandaag de dag heeft u bij Penders USA Cars de keus uit diverse met zorg geselecteerde verzamelobjecten en klassieke Amerikaanse auto's.

Familiebedrijf

Amerikaanse auto's heerst in de familie. Het is begonnen als hobby. Samen met zijn broers heeft Nico Penders het bedrijf in 1969 opgezet en vanaf 1983 is het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in de Ampèrestraat te Vlaardingen. Nico Penders krijgt administratieve ondersteuning van zijn vrouw Cocky.

Service en onderhoud

Penders USA Cars biedt voor bij haar gekochte auto's service en onderhoud in eigen werkplaats. Voor een A.P.K.-keuring, onderhoudsbeurt, reparatiewerkzaamheden, storingsdiagnose, consult, poetsbeurt en/of schadeherstel kunt u terecht bij Penders USA Cars, die -tegen aangename tarieven- voor u wordt uitgevoerd. De service en onderhoud die Penders USA cars biedt, maakt dat sommige mensen en bedrijven al enige tientallen jaren klant zijn.


Home
Het bedrijf
De collectie
Contact


De collectie
Buick Reatta Coupé
Cadillac Allanté Convertible
Cadillac Coupé de Ville
Cadillac Eldorado Convertible
Cadillac XLR Convertible
Daimler Double Six
Pontiac Bonneville


Penders USA Cars
Ampèrestraat 6
3133 KD Vlaardingen
T: + 31 (0) 10 - 435 41 00
E: info@penders-usacars.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Zondag gesloten.